Iso

silque iso

født d. 28/8 2009

 

 

Iso er importeret fra kennel Silque i Belgien. Hun er delvist af samme linjer som min gamle Frostie, og der er mange af de samme hunde der ligger bag de to.

 

Da jeg ikke bare sådan kunne tage ned til Belgien for at besøge halpene var det jo lidt et sats. At købe hund via nettet! Men min søster havde været nede for at hente hvalp det samme sted året før, og jeg kender linjerne ret godt, så jeg tøvede alligevel ikke da der kom en hvalp til mig. Og det har jeg ikke fortrudt et sekund!

 

Iso er en lille racer, som kun har agility i hovedet! Hun kører meget højt, men har alligevel hovedet med - når jeg selv altså opfører mig ordentligt på banen. Hviket ikke altid er så nemt! For det går hurtigt, Iso er ikke bare hurtig i kroppen men læser også banerne tidligt, så det gælder om at være 100% på, og meget præcis, når man løber med hende. Og det er vel ikke min spidskompetence. Men vi har det hyleskægt sammen på banerne, og det er jo det vigtigste! Jeg synes Iso er vildt sjov at løbe med, selv om resultaterne ikke ligefrem er noget at prale af! ;0)

 

Iso er fri fra CEA, TNS, CL og MDR1.

 

 

 

foto: Åsa Eriksson

Copyright © All Rights Reserved